BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Isnin, 5 Januari 2009

Koleksi Ungkapan Cinta Kalau Si Dia Tidak Jawab Call


Ni merupakan koleksi ungkapan cinta untuk artikel “Kalau dia tak jawab call “. Ungkapan-ungkapan ini merupakan ungkapan-ungkapan yang disampaikan oleh pembaca Tentang Cinta.

Sekiranya anda mempunya ungkapan-ungkapan cinta yang ingin dikongsikan, anda boleh la sampaikan ia melalui komen di bawah ini. Kami akan masukkan ungkapan cinta anda itu ke dalam koleksi ini sebagai rujukan semua. Tetapi, pastikan ianya berkaitan dengan artikel ini, Ungkapan Cinta Kalau Si Dia Tidak Jawab Call :)

Ungkapan cinta dari Pembaca Tentang Cinta

* Abang sibuk ek? Takpe-takpe bila habis buat kerja, nanti orang call balik ek?
* Buat la kerja dulu, saya sentiasa tunggu abang..
* Merajuk ka… I’m sorry…. Tolong la angkat phone, saya dah tak leh nak simpan rindu lama-lama lagi..
* Please honey… I miss you so much..
* Hah! Takde mood? Tuggu orang pi cari mood kat mana dulu ek, pastu orang bagi mood tu kat abang. Mana la mood ni pi…
* Seminit tanpa abang pun dah cukup buat saya terseksa, ni kan pulak bila kita panggil dia tak jawab…
* I love u and always love u walaupun abang marah saya 10 tahun sekali pun..
* Sapa la yang buat jantung hati saya marah ni..
* Abg, saya mintak maaf…. ;’(
* apepn situasi abg skrg,sy doakn smga abg x akn pernah lupakn sy yg sntiasa cintakan abg….. alwayzzzz!!!! muuuaaacchhpppp ma dear!!!
* cayunx abg sgt2………..!!!!!!
* wat eva u do im alwaz lovin u….. more than that…
* ala bchuk2..jgn la majuk
* Di keremangan kabut yang dingin…….
ada kesenyapan yang membias……..
ada kerinduan yang terasa sangat………
mungkin kau tak pernah tau debar rindu&getar kasihku………
yang bersemayam di relung kalbu yang tak lekang di telan waktu……….
di panjangnya hari tanpa dirimu………..
ku punguti rindu satu demi satu…………
biarlah angin senja membawanya kepadamu……….
untuk rekatkan rindu antara kita………
mungkin kau perlu tau………
AKU SANGAT MENCINTAIMU
* Aku menCINTAIMU……….
bukan karna bosan dengan kesendirianku……..
bukan maksud untuk menyakitimu
namun diriku yang terlalu banyak meminta
malah terpaksa mengkhianatimu……….
sosokmu yang slalu ada di pikiranku akan membekas dan takkan terhapus
bilamana syapa ada yang lebih kuat menjagamu
aku mengerti!!!!!!!!!!!!!!!!
genggaman tangan yang ku rasa………..
gelak tawa dan canda yang ada……..
bahkan seenggok CINTA yang slalu terkenang……….
aku melainkan sekarang yang terjadi
atas dasar suka di kelilingi duka
karna aku adalah aku………..
dan kamu adalah kamu………
kita yang sesungguhnya………..
* abg ni takde mood ker..x nk layan org ??? ker dah malas nk jawap fon org…….takpe la…
* syg bz ker atau sengaja x nak angkat fon?..klu gitu x pe la
* wat eva u do im alwaz lovin u….. more than that…

0 ulasan: